Alea iacta est!

Taimi kämmenellä

Isoja muutoksia ja paljon pieniä askelia edessä ja haikean innokkain mielin vietän huomenna 15.1.2016 viimeistä työpäivääni palkollisena. Sitten on edessä hyppy yrittäjän arkiseen aherrukseen, pitkään muhineesta ajatuksesta ja haaveesta on tulossa todellista totta. Yritykseni tulee tarjoamaan tapahtumien järjestämiseen liittyviä palveluita eli tapahtuman teeman, rakenteen, kohderyhmän ja sisällön suunnittelua. Tapahtumien toteuttamisessa tulen hyödyntämään erilaisia digitaalisia työkaluja, joiden avulla tapahtumiin voidaan tuoda uusia ulottuvuuksia ja mahdollistaa se, että niin järjestäjä kuin osallistujakin saa  maksimaaliset tehot irti.

Tämän takia http://www.melis.fi -sivustoni tulee uudistumaan. Korealaiset kokkaukset ilman muuta jatkuvat, mutta mikä on tarkoituksenmukaisin kanava kulinaaristen kuvioitteni hehkutukseen on vielä avoin kysymys.

Big changes and lots of small baby steps in the horizon as tomorrow will be a nostalgic and exciting one, my last day as a paid employee. Then it is time to take a leap of faith onto the path of an entrepreneur, a thought and dream that has been simmering for quite a while will become real. My company will be providing services related to organizing of events, ie. planning the theme, structure, target group and content of events. In producing of events  I will be utilizing different kinds of digital tools with which new dimensions can be opened up in events and thus make events more impactful for both the organiser and  the participants. 

This is why my http://www.melis.fi -site will soon be renewed. Escapades involving Korean cooking will of course continue, but the most relevant channel for my culinary communiqués is still an open question.

Mutta ensin koittaa kauan odotettu, eeppinen Äiti-Tytär -matka eli lähdemme ylihuomenna yhdessä äitini ja siskoni kanssa lataamaan akkuja tropiikin lämpöön. Aikamoinen startti tulee siis olemaan vuodelle 2016 – tuokoon alkanut uusi vuosi myös Sinulle terveyttä, onnellisia hetkiä, oppimisen riemua ja sopivassa määrin haasteita!

But first I’ll be going on a long-awaited, epic Mother-Daughter trip: together with my mother and sister we’ll be charging our batteries in the tropics  for the next couple of weeks. So it will be quite a start to the new year 2016 – may it bring you health, happy moments, joy of learning and a suitable amount of challenges!

May 26, 2016. Save the Date. For something REAL.

virtual2016_large

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: