김치 – Kimchi

비빔밥 – Bibimbap

불고기 – Bulgogi
Sukella kanssani korealaiseen makumaailmaan! Edellä mainittujen korealaisten klassikoiden lisäksi repertoaarista löytyy monia muita makunystyröitä kutkuttavia erikoisuuksia.

Olitpa sitten punapippuriin kielesi karaissut, kokenut Korean-kävijä tahi ruokamaailman uusimpiin trendeihin makunystyröilläsi tutustuva seikkailja, loihdin sinulle kokonaisvaltaisen, korealaisen ”omma sonmat” -kokemuksen.

”Omma” tarkoittaa äitiä ja ”sonmat” kirjaimellisesti ”käsien makua”. Jos Itä-Aasian keittiöitä haluaa kuvata naishahmoilla, kiinalaista voisi verrata räiskyvään oopperadiivaan, japanilainen ruoka puolestaan on hienostunutta kuin geisha. Korealainen ruoka taas on kuin äidin lohduttava, lämmin syli: ronskia, rehevää ja rakkaudella maustettua. Korealaisen internet TV:n youtube -kanavalla video korealaisesta kokkauksestani on tähän mennessä kerännyt himpun vajaa miljoona näyttöä – käy sinäkin kurkkaamassa!

Kunnon kielituntumaa Koreaan voit ottaa kanssani kokkauskurssin tai cateringin muodossa. Kesällä suosittelen etenkin korealaista BBQ:ta, josta tarjolla sekä avaimet käteen- että tee-se-itse – vaihtoehdot. Teen myös säännöllisesti kimchiä, joten ole yhteydessä niin sovitaan sopivasta määrästä ja toimituksesta.

Seuraa edesottamuksiani korealaisessa keittiössä Facebookissa!

Ota rohkeasti yhteyttä!

%d bloggaajaa tykkää tästä: